От седмици в публичното пространство се говори усилено за връзката между топмодела Наоми Кембъл и певеца Лиъм Пейн. Двамата са забелязани заедно още през януари тази година, а последното събитие, на което Наоми и Лиъм присъстваха в неделя, е автомобилно състезание от Формула Е в Хонг Конг.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Моделът обаче отказва да се снима заедно с половинката си по време на официалната част. Близки до двете звезди споделят, че щом прожекторите бъдат изгасени,  връзката им прилича на „романс между тийнейджъри“, пише Daily Mail. Наоми и Лиъм не можели да свалят ръцете си един от друг. Британският таблоид The Sun твърди, че двойката има връзка от около два месеца.

Интересна подробност е, че и двамата споделят снимки от автомобилното състезание в профилите си в социалните мрежи, но никой от тях не афишира близостта си с другия.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Причината Наоми и Лиъм да не държат феновете си в течение на личния им живот може би се крие в разликата във възрастта. На 22 май тази година Кембъл ще навърши 49, а певецът Лиъм Пейн, който е бивш член на момчешката група One Direction, е на 25 години.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Жълтата преса пише още, че Лиъм никога не е крил, че харесва по-възрастни жени и твърди, че сексът с топмодела е невероятен.