1. Малкият брат винаги знае, когато някой не е достатъчно добър за теб. Колкото и странно да е, но го разбираш, едва когато "сълзите пресъхнат", че той - малкият, всъщност е бил прав.

2. Той те обича безусловно, защото може би той те познава най-добре. Въпреки че знае всичките ти слабости и недостатъци, той те боготвори.

3. Малкият ти брат винаги ще те защити. Той прави така, че да изглеждаш безгрешна пред родителите ви, каквото и да се случва. 

4. Човекът, който разбира твоята дискретност, разбира най-малкия ти намек и се смее на шегите ти – това е по-малкият ти брат.

5. Той пази тайните ти и се чувстваш абсолютно сигурна с него.

6. Иска и винаги цени съветите ти - за мода, за взаимоотношения, за кариера, защото той оценява високо мнението ти.

7. Той е най-стабилният ти поддръжник. Разбира се, че майка ви е горда с вас, но малкият брат те славослави. Той ще вика най-силно на дипломирането ти и ще се похвали на всичките си приятели с твоите успехи.

8. Той те принуждава да бъдеш смирена, защото може да те приземи при всеки опит да се възгордееш, именно защото е твоят довереник.

9. Способен е да се отклони от пътя си за теб. С "малко ръчкане" може да отиде и на края на света, само защото си голямата му сестра и той те обича.

Снимка:Thinkstock/Getty Images