Машин Гън Кели сподели снимка с майка си. Това не звучи като кой знае колко голямо събитие – много знаменитости показват родителите си в социалните мрежи. Почитателите на изпълнителя обаче знаят, че отношенията между годеника на Меган Фокс и майка му никак не са прости. Жената изоставя сина си, когато е едва на 9 години и се среща отново с него 20 години по-късно.

„Представям ви… майка ми“, написа музикантът.

Травма, възпята в песен

През 2019 г. Машин Гън Кели, чието истинско име е Колсън Бейкър, използва разрива в отношението с майка си като вдъхновение за песента „Burning Memories“ (Изгаряне на спомени).

“Това е за майката, която никога не познавах“, започва изпълнението си той. „Използвах киселина, само за да изгоря всички спомени за теб.“

„Всичко години, в които ме игнорираше, ме оставиха безсънен в леглото“, продължава текстът. „Надявам се, че той има деца, защото твоят единствен син е мъртъв.“

Снимка: Instagram

След като майка му напуска семейството, за да бъде с друг мъж, Машин Гън Кели остава да живее с баща си. През 2020 г., точно на годишнината от албума, съдържащ песента „Burning Memories“, бащата на изпълнителя умира.

През 2021 г., подтикнат от загрижени фенове, Машин Гън Кели се е свързал с майка си.

„Странна история, но след толкова много години феновете са виновни, че отново общувам с майка си“, сподели той в социалните мрежи.

Очевидно сближаването между тях продължава, както свидетелства снимката, която сподели с нея.

Машин Гън Кели е сгоден за секссимвола Меган Фокс: