Актрисата Никола Пелц публикува в Инстаграм снимка, на която се вижда, че най-големият син на Виктория и Дейвид Бекъм има златна халка на ръката си. Това веднага породи слухове, че 21-годишният Бруклин и 25-годишната Никола Пелц са се венчали тайно.

Двамата се сгодиха на 1 юли, но съобщиха за събитието десет дни по-късно, когато слуховете за годежа започнаха упорито да циркулират в интернет и в светските хроники.

„Предложих на моята любов да се оженим и тя каза „Да“. Аз съм най-щастливият мъж на света. Обещавам да бъда най-добрият съпруг и най-добрият баща“ – написа тогава Бруклин Бекъм в Инстаграм.

Няма официална информация за дата на сватбата, но близки до семейство Бекъм са споделили пред британския вестник „Сън“, че на светското събитие ще присъстват Меган и Хари. Виктория и Дейвид Бекъм са приятели с кралската двойка и бяха на сватбата им в Уиндзор през май 2018 г.

Сред другите спрягани VIP гости за сватбата на 21-годишния син на звездната двойка е и сър Елтън Джон, който е кръстник на Бруклин.

Преди да срещне Никола Пелц, Бруклин Бекъм имаше кратки връзки с актрисата Кло Мориц и с модела Хана Крос.

Бруклин Бекъм и Никола Пелц обявиха, че са двойка през януари 2020 г.