Дойде ли уикендът, много родители си задават въпроса - "Какво забавление да измисля за децата?". Да се занимават самостоятелно развива въображението им, както и свободата на действие и мисъл. Но времето, прекарано заедно с мама и татко е ценно, както за тях, така и за децата. Това ги балансира, мотивира, прави още по-горди от постигнатите резултати, по време на играта могат да следят действията на големите, които са и техен пример и т.н.

Какво могат да правят заедно у дома родители и деца:

готвене (особено месене на хляб и правене на сладки)
четене на книги
чистене и подреждане 
сортиране на дрехи и играчки
декорации и други арт занимания
гледане на филми
гримиране, прически

Ако искате да се гушнете под топлото одеялце, заедно с вашия мъник, имаме две интересни предложения за анимация, която ще бъде интересна както на големите, така и на малките. И двете може да гледате на voyo.bg. Това дава голяма свобода, защото ще изберете най-подходящият за всички членове на семейството час, може да спрете на пауза и да продължите, когато желаете. Пуканките са (почти) задължителни. А приятното изкарване е гарантирано. 

Астерикс: Тайната на вълшебната отвара

Астерикс и Обеликс тръгват из Галия, в търсене на млад друид, достоен да научи тайната на вълшебната отвара - формула, която отдавна помага да се пази селото на Галия срещу Юлий Цезар и нахлуващата му армия. След като Астерикс и Обеликс започват пътуването си си, римляните атакуват селото и зъл магьосник на име Сулфурикс прави всичко възможно, за да открадне тайната рецепта на отварата.

Снимка: iStock


Патешка история

В DUCK DUCK GOOSE (Патешка история) гъска на име Пенг (озвучена от Джим Гафиган) е ранена при полет и се оказва в компанията на две прелестно забавни и взискателни патета. Дългото пътуване на юг ще превърнете тази на пръв поглед страшна тройка в семейство. 

Снимка: iStock