Талантлива, красива, умна, забавна, амбициозна и обичана… Така биха описали Стефи последователите на YouTube канала ѝ. Тя е българската влогърка с най-много фенове в мрежата и вече пет години споделя своите интереси и преживявания онлайн. Сега Стефи разкрива себе си в книга.

"Тайните на Стефи" е безценен съветник за всяко дете в тийнейджърска възраст. Защото е написан на език, който няма нужда от превод за младите хора. Авторката разказва откровено за своя път през лабиринта на порастването с надеждата да направи живота на друг след нея по-лесен:

"Ако преди 10 години някой от идолите ми беше написал книга, в която споделя личните си преживявания и тайни, със сигурност щях да съм от първите читатели", споделя тя и допълва: "В книгата разкривам сърцето си, за да покажа коя съм".

Снимка: Егмонт

Стефи не се притеснява да повдига важни въпроси, които вълнуват всеки тийнейджър – приятелството, любовта, раздялата, свободата да бъдеш себе си. В книгата си тя предлага стратегии за сближаване с родителите, както и много свежи фешън, бюти, кулинарни и DIY идеи.

"Тайните на Стефи" реализира над 6000 предварителни поръчки онлайн за по-малко от месец, а в първата седмица от излизането си оглави класацията за най-продавана тийн литература на книжарници "Хеликон". 

Стефани Петкова е родена през 1992 г. в гр. Пловдив. През август 2013 г. публикува първото си видео в канала си в YouTube, а клиповете, които създава, са гледани над 20 млн. пъти. Стефи е бакалавър по стопанско управление и магистър по маркетинг. Прецизна, взискателна, сърдечна и винаги усмихната, Стефи има повече от 200 хиляди последователи, с които споделя съвети за направи-си-сам проекти, лайфстайл видеа, както и множество предизвикателства и комедийни скечове.