В разгара на лятото синът на естрадната ни легенда – Тони Георгиев, се ожени за дългогодишната си приятелка Еги Бендо. Снимки и видео от сватбата, както и прекрасните емоции, споделени от Петя Буюклиева, ще откриете тук:

Днес публикуваме кадри от сватбената фотосесия на младоженците, които Петя Буюклиева предостави любезно специално за LadyZone.bg.

„На сватбеното тържество Еги представи три уникални рокли от колекции на наши и чужди дизайнери. На тази фотосесия тя е с рокля на Стоян Радичев. Един от най-добрите български дизайнери, който създаде специалния дизайн и на моята рокля за тържествения ден. Чувствах се неповторимо!“ – сподели ни Петя Буюклиева.

Снимка: Павлина Аенска

Седмица след горещия сватбен купон, на 8 август, младоженецът Тони Георгиев събра отново приятелите си, за да отпразнува с шумно парти 27-ия си рожден ден. Празникът бе отбелязан в София, след което влюбените заминаха на меден месец до гръцкия остров Санторини.

Снимка: Павлина Аенска

Двамата се запознават в Jacobs University в Бремен, където любовта им пламва. Впоследствие те продължават образованието си в университета ETH в Цюрих, където в момента Тони прави своята докторантура.

Снимка: Павлина Аенска

Фотосесията е заснета във вила „Чинка“, както и в петзвездния хoтeл "Acтoр Гaрдън" в курорта "Cв. cв. Кoнcтaнтин и Eлeнa", където бе самата сватба.

Снимка: Павлина Аенска

Гримът направи Виктория Радославова, а прическите са дело на коафьора Кина Кудева.

Снимка: Павлина Аенска

„Радвам се, че младите си направиха тази фотосесия и запечатаха енергията. По този начин любовта им ще остане във времето. По време на сватбата те сякаш запалиха искрица любов у всички присъстващи“ – с вълнение сподели „жената на всички времена“ пред LadyZone.bg.

Снимка: Павлина Аенска

„Нека целият им живот бъде красива приказка!“ – обобщи емоциите Петя Буюклиева.

Снимка: Павлина Аенска

Можете да гледате Петя Буюклиева на 18 октомври 2021 г. в зала 1 на НДК, когато тя ще изнесе спектакъла „С мен бъди“. На сцената ще има 18 души оркестър, а в концерта ще се включат Мария Илиева, Криско, Deep Zone Project, оперният певец Бойко Цветанов и други обичани изпълнители.

Снимка: Павлина Аенска