Семейството на Карла Брадли се състои от общо 11 членове. По професия тя е интериорен дизайнер, по призвание - майка. Със съпруга си имат 9 деца, като най-малкият е само на 1 месец. 

Семейството живее в малкото градче Флипин, Арканзас.

Таткото е неврохирург. Любимото му хоби е риболовът.

Двамата са женени от 14 години. За събитието Карла има две рокли - една за церемонията и една за веселбата с гости след това. Песента, което избират за първия си танц, е I can't help falling in love with you на Елвис Пресли. 

Клара има магистърска степен по здравна администрация и работи в тази област в продължение на 12 години. Занимава се с реставрация на стари кемпери и обича да споделя съвети за отглеждането на деца с други майки. Има разработена своя линия дрехи, в които залага най-вече на удобството и естествените материи. Разработила е свои канали в YouTube, TikTok, Instagram, има блог и поддържа 

Признава, че обича да чисти, но не и да готви. Понеже обаче често й се налага да го прави за многобройното си семейство, Карла се е специализирала в бързите рецепти. В блога си има специална секция, посветена на храната. На снимките често може да бъде видяна с бебе в слиинг на раменете и дървена лъжица, с която бърка ястието.

Да носи бебетата си на ръце е честа практика за майката. Оказва се, че често получавала върпоси защо го прави - не ги ли разглезва така, не й ли е трудно.

На всички тези въпроси тя отговаря така: 

 

Тя споделя кои са нейните 3 причини да го отглежда по този начин.

1. Те са бебета за много кратко време. Ако можех да се върна времето и да прекарам по един ден с всяко от другите ни деца като бебета, сигурно щях да ги държа, да ги гледам и да ги целувам по цял ден."

2. Бебетата не ви манипулират и не могат да се разглезят. Те плачат повече, когато не ги държите, не защото си играят с нас. Просто се чувстват сигурни и защитени в любящи ръце.

3. Чувствам, че е по-безопасно да го е близо до мен. Когато нося или пренасям бебето, то е в безопасност от другите малки братчета и сестричета, които все се опитват да го галят, носят и т.н. Бяхме заедно 9 месеца, така че е напълно естествено да продължим да бъдем заедно.

Техника за безпроблемно раждане - вижте във видеото