"Ти ме слушаш, но не ме чуваш" - каза Даниел Петканов на половинката си Алекс, в опит да изяснят отошенията помежду си. 

Известната двойка реши да свали картите за семейните проблеми помежду им, като сподели във видео какво всъщност се е случило помежду им. Обичайно те споделят видеа в социалните си канали, в които са заедно. След  като тази практика спира, а последователите им търсят причината, двамата решиха да бъдат откровени и да разкажат повече и за не толкова розовата страна на живота им.

Мислейки се, че така разрешават семейни проблеми, двамата всъщност още повече се разделят на "два лагера". Те разказаха, че всеки е открил  поддръжници на своята правота в коментарите, оставени им от феновете. А това още повече ги е поставило в опозиция един на друг. 

"Като те слушам прекалено дълго, се изморявам в един момент. Аз съм малко пряма - хряс - трас!" - обясни поведението си Алекс.

Двамата не са се разделили и все още живеят заедно, макар да признават, че е имало напрежение помежду им, при това в продължение на дни. 

Снимка: facebook.com/daniellpetkanov

"Почувствах се супер слаба в един момент, защото по-голямата част от хейта беше насочен към мен", уточни как се е чувствала Алекс.  

Въпреки че семейните им проблеми станаха достояние на много хора, двамата твърдят, че не ги споделят на родителите си. "Какъвто и да е проблемът между нас с Алелкс, ако ще да се случва краят на света, ние не натоварваме родителите си с това!"

В едночасовото видео дваматат засегнаха теми за градивната критика, дали мълчанието означава липса на проблеми, могат ли мъжете да четат мислите на жената, или всичко трябва да се казва в прав текст и т.н. 

Определено ще споделяме повече неща, които не са толкова розови - е единодушното решение и на двамата, като извод от създалата се ситуация. Въпреки че и двамата признаха, че видеото и последвалите реакции са били и доста негативни за тях. 

"Нашата искреност ни костваше проблеми! От всякакво естество" констатира Даниел. 

Той обяви и че започва ново партньорство. С Миро, с когото той вече има записвани видеа, започват работа по нов проект, за който все още не иска да споделя подробности.