Големите празненства могат да бъдат истинско предизвикателство за семействата с малки деца. Вероятно добре знаете колко бързо могат красивите мигове да се превърнат в малък кошмар само защото на малчугана му е доскучало. Ето защо решихме да ви предложим няколко хитри забавления за малки и големи, които ще гарантират веселието на цялото семейство по време на празника. Дано успеем да бъдем полезни!

Съставете подходящ плейлист

Не забравяйте да включите любими детски песни, когато избирате музиката за вечерта. Застелете с подходящо килимче или одеало част от стаята, за да могат и малчуганите да учасват в забавлението. Така не само ще ги включите в танцовата забава, но и ще ги държите под око.

Пригответе импровизиран фото кът

Изкарайте хелоуинските маски, няколко парти-шапки, конфети и фотоапарат и набързо стъкмете свой собствен фото кът. Така без усилия ще зарадвате малки и големи.

Направете го празнично – надуйте малко балони!

Снимка: Pinterest.com

Кое може да промени атмосферата в дома ви повече от купчина разноцветни балони? За да го направите малко по-интересно, позволете на децата си да ги декорират с помощта на няколко флумастера. Така едновременно ще стимулирате креативната им страна и ще успеете да обърнете внимание на гостите си.

Не забравяйте безалкохолното шампанско

Децата обожават да бъдат включвани в ритуалите за възрастни. Ето защо е добре да не забравяйте да кажете „Наздраве!“ и на най-малките сред вас. Жестът ви ще бъде оценен – повярвайте ни.