Актрисата Блейк Лайвли успя да ни изненада. На десетата годишна женска конференция на списание „Форбс“ тя се появи с наедряло коремче и по този начин разкри, че със съпруга ѝ Райън Рейнолдс очакват ново попълнение в семейството си.

Снимка: Getty Images

Блейк не само не беше споделила публично за бременността си досега, но и само преди три седмици публикува снимка по бански, която не загатваше, че може да е бременна.

Това е четвъртото дете на Блейк и звездата от „Дедпул“. Те вече са родители на две момичета на 2 и 5 години и на момче на 7.

НАЙ-ЩУРИТЕ РОДИТЕЛИ

Блейк и Райън са една от най-забавните (и сексапилни!) двойки в Холивуд. Двамата често се шегуват един с друг, а Райън няма скрупули да се шегува и за сметка на децата си. Ето някои от най-забавните неща, които актьорът е казвал или писал за тях:

Казвам на дъщеря си, че слънцето се скрива вечер, защото ѝ е сърдито. Някой ден ще напиша книга за отглеждането на деца.

Снимка: Getty Images

Бих минал през огън за дъщеря си. Е, не точно огън, защото е опасно. По-скоро през стая с висока влажност. Но не твърде висока, заради косата ми.

Дъщеря ми е само на 6 месеца и вече рисува. Бих окачил картината ѝ на хладилника, но… честно казано е пълен боклук.

Без значение коя книжка чета в самолета на крещящата си дъщеря, поуката винаги е за ползата от вазектомията.

Снимка: Getty Images

Отидох до Дисниленд, защото дъщеря ми е голяма почитателка на Мики Маус. Ще е много развълнувана като се прибера и ѝ разкажа.

Дъщеря ми обича да я заравям до шията в пясъка на плажа. Малкото ѝ личице винаги грейва, когато дойда да я изровя на следващия ден.

Децата ми искаха да ме изненадат тази сутрин за рождения ми ден, но ги чух и тихичко се измъкнах от стаята, за да започна нов живот някъде далеч.

Снимка: Getty Images

Дъщеря ми много се надъхва, като гледа филмчета на Дисни. Обича песните, танците и сцените, в които родителите умират.

Дъщеря ми е травматизирана до края на живота си. „50 нюанса сиво“ се оказа най-лошата книжка за оцветяване.

Много е важно децата да ядат зеленчуци по пет пъти дневно. Все пак детството е само генерална репетиция за страданията в живота на възрастните.

Снимка: Getty Images

Съвет: Важно е родителите да отделят лично време за себе си. Дори после да се чувствате малко гузни, когато се върнете 14 години по-късно.

Дъщеря ми току-що кихна в устата ми, докато се прозявах. Изглежда много доволна от себе си, но шегата е за нейна сметка – един ден ще трябва да ме погребе.

Да си баща значи да носиш отговорност. Не само за главното си семейство, но и за тайното в Дания, за което никой не знае.

Снимка: Getty Images

Да бъдеш баща е най-прекрасното чувство на света. Ако не броим онези прекрасни години, в които нямах деца, разбира се.