„Усетих, че е време да споделя с вас това дългоочаквано събитие в дома ни. Днес ще ви разкажа малко и как протича моята бременност, а тепърва ще обсъждаме и всичко, което ви вълнува“ – написа в Инстаграм Радина Филипова, която в продължение на 7 години бе част от националния ни отбор по художествена гимнастика.

„След голямата еуфория, първите 3 месеца прекарах главно в леглото, изчетох цялата поредица на Хари Потър. Велико! Поради честото гадене не можех да готвя, нито да се храня нормално. Най-елементарните ежедневни задачи ми бяха непосилни. Със седмици не отворих Инстаграм и беше съвсем неясно как ще продължа в тази посока.

Изненадващо за мен този период отмина. Енергията се завърна донякъде, апетитът също, а с тях и желанието ми да бъда отново продуктивна. Попътувахме, започнах да чета много на тема тренировки и хранене по време на бременност, направих и план за действие как да продължа да бъда полезна за вас, за себе си и за малкото човече, растящо в мен“ – добавя родената във Варна шампионка.

„Сега се намирам някъде след средата на това приключение. Нито розово, нито черно, по-скоро цветно и със сигурност емоционално и несравнимо. Преди броени дни се омъжих. За мъжа мога да пиша безкрай. Благодарна съм всеки ден” – обобщава Радина и уточнява, че коктейлът от снимката е безалкохолен.

Гимнастичката получи многобройни поздравления в мрежата, като един от първите коментари бе на колежката й Катрин Тасева, която написа „Поздравления, Ради!“

„Спомням си първия ден в залата, нямах дори 4 години. Изобщо не ми хареса и плаках през цялото време. Майка ми ме записа, защото имах прекалено много енергия, побърквах я (смее се). После художествената гимнастика това стана моят живот, страст и любов“ – сподели Радина в „Преди обед“ през юни 2020 г.

Интервюто можете да си припомните тук: