Обикновено бъдещите майки приветстват своята бременност с красиви снимки, облечени в ефирни рокли в светли цветове, които изразяват тяхната радост и вълнение от предстоящото щастливо събитие. Една жена, която е в очакване на най-съкровения момент в живота си обаче предпочете да се сбогува с дните си без деца, като облече черни погребални дрехи и запечата момента във фотосесия.

23-годишната Черидан Логсдън, която скоро ще се дипломира в Държавния университет в Кентъки, реши да подходи с много хумор по време на обявяването на бременността си.

„R.I.P., живот без деца!“, написа бъдещата майка, която сподели свои снимки с бременно коремче и облечена в траурни дрехи, бърше си сълзите със салфетка и в ръка държи снимки от ехографско изследване.

„Шегата настрана, наистина съм развълнувана да започна тази нова глава в живота са! Все още не мога да повярват, но това започва да изглежда все по-реално“, пише още младата жена.

Необичайната фотосесия успява да впечатли много потребители във Фейсбук, като е споделена цели 12 хиляди пъти до момента.

Снимка: facebook.com

Почти всички приветстват идеята за този различен начин да съобщиш на всички, че ще ставаш майка. Черидан получава хиляди поздравления и коментари колко забавна им се е сторила фотосесията.

Вижте във видеото техники, които ще ви помогнат да родите безболезнено: