Зеленоокият красавец Брадли Купър и красивата му половинка – руският супер модел Ирина Шейк, са известни с това, че не обичат да се шуми около личния им живот и още повече около дъщеря им Леа де Сейн. Но и те като обикновените хора, обичат да дишат чист въздух и да се разхождат в парка. Дори смятаме, че когато имаш дете, това е задължително. А когато звездите са на обществено място, нищо не може да попречи на папараците да ги снимат.

По всичко личи, че Брадли, Ирина и Леа са прекарали уикенда повече от страхотно. Семейството е забелязано в парк в Ню Йорк, където 1-годишната Леа се наслаждава на вниманието на известните си родители, които изглеждат изцяло погълнати от детски игри и забавления.


И още едно доказателство, че Ирина и Брадли са точно като всеки от нас – когато си в парка, скъпите тоалети, високите токчета, тежкият грим и смокингите не вършат никаква работа. Вместо тях актьорът и моделът бяха заложили на спортно облекло, което е повече от удобно за тичане, скачане, лежане на тревата и гушкане на детето.