.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Брадли Купър отказа да признае дъщеря си от Ирина Шейк

| преди 2 години
Ирина Шейк
Снимка: Getty Images
Актьорът заявил, че не знае нищо за детето

Преди по-малко от месец Ирина Шейк роди своето първо дете. Момиченцето бе кръстено с екзотичното френско име Леа де Сейн. Актьорът Брадли Купът даде фамилията на детето си. Този факт и това, че е забелязван от папараци да се разхожда с количка и бебе обаче не му пречи да продължава да твърди, че  той няма дете. Той го потвърди дори в "Шоуто на Елън" (Елън Елън Дедженерис), където бе поканен да поговорят за бащинството. Актьорът не само отказал да говори за дъщеря си, която се роди на 21 март, но и не признал, че е станал баща. 

"Не сме се виждали отдавна, а през това време ти се роди дете", започна разговорът Елън.
"Така ли? Къде е?" - отговорил й Брадли.
"Когато се върнеш при Ирина, потърси внимателно. Някъде в дома ти е", продължила с хапливите забележки водещата ба шоуто.

Бебето на Ирина Шейк и Брадли Купър получи френско име

Брадли Купър винаги е реагирал остро на опитите на медиите да се намесват по какъвто и да е начин в личния му живот. Преди време той даде под съд списание Oops, което публикува материал за любовната му история с Ирина Шейк още през 2015 г. За учудване на актьора, съдът реши, че виновен е той. Купър не само не получи сумата от 12 500 евро, която искаше за нанесени морални щети, но се наложи да плати и 1000 евро глоба. А изтъкнатата причина беше - "причиняване на щети на списанието в резултат на заведен смехотворен иск". 

Припомняме, че Шейк и Купър започнаха да се срещат преди около 2 години, когато за пръв път папараците ги засичат на театрална премиера в Ню Йорк. Интимните им отношения се развиват доста бързо. Скоро руският модел стана и майка, но двамата не са организирали сватба (Брадли има кратък брак с актрисата Дженифър Еспозито). Скоро при двойката, която живее заедно, долетя и бабата на Леа. Седмица след като роди Ирина продължи да работи и на фотосесиите показваше изключително стегнато и поддържано тяло, за което могат да й завидят доста жени. 

Ирина Шейк
Снимка: Facebook
Спазвате ли диета в момента?