Позовавайки се на непримирими различия като причина, певицата Кели Кларксън е подала молба за развод на 4 юни в Лос Анджелис, според документи, с които списание „Пийпъл“ разполага. Тя и съпругът й Брандън Блексток бяха заедно почти 7 години.

Двамата се ожениха през октомври 2013 г. и имат две общи деца – дъщеря Ривър Роуз, която ще навърши 6 след броени дни и син Ремингтън Александър, който е на 4 годинки. Твърди се, че Кели е поискала съвместно попечителство за тях. Брандън има две деца от предишен брак – син на 13 и дъщеря на 18.

Кели и Брандън през 2019 година с двете им общи деца и двете деца на Брандън от предишен брак.
Снимка: Getty Images

38-годишната изпълнителка и 43-годишният музикален мениджър се срещат на репетиция на Академията за кънтри музика през 2006 г. Сгодяват се през декември 2012-а.

Кларксън се беше дистанцирала по време на пандемията от коронавирус в ранчото на двойката в Монтана заедно с Брандън и двете им деца. От там тя заснемаше епизодите от токшоуто си „Шоуто на Кели Кларксън“.

„Това наистина е красиво ранчо и е приятно бягство за нашето семейство. Това е нещо, за което с Брандън мечтаехме, откакто сме деца. Това бихме нарекли вкъщи“, каза в едно от предаванията певицата.

Снимка: Getty Images

Една от вероятните причини за раздялата на звездната двойка са техните натоварени графици преди пандемията, които не им позовлявали да прекарват много време заедно.