Кели Кларксън съвсем скоро издаде новия си албум Meaning of Life. Музиката, със сигурност, е едно от нещата, които я карат да се чувства удовлетворена от живота си, но създаването на семейство със съпруга й Брандън Блексток е „било истинско преживяване за нея“. Двамата имат две общи деца – Ривър Роуз (3г.) и Ремингтън Александър (18 месеца) , а Брандън има две деца от предишен брак - Савана и Дет, съответно на 16 и 10 години.

„Чувствам се секси и далеч по-интелигентна и мъдра, когато вземам решения – не само заради мен, но и заради децата ми“, споделя певицата в интервю.


35-годишната изпълнителка се надява да предаде тази увереност и на децата си, когато пораснат.

„Казвам им „Чувате всички тези неща, които се говорят за мен през цялото време? Просто се освободете от тях. Тревожете се за своя собствен път, а всички останали нека се тревожат за техните.“ За Кели това е важен урок, на който трябва да научи децата си - да се освободят от нещата, които не могат да контролират.


Но певицата невинаги се е чувствала толкова уверена. Макар в едно от последните си интервюта тя да споделя, че никога не е чувствала нужда да тежи определени килограми, преди е казвала, че за кратък период в живота си е била булимичка. В ранните си тийнейджърски години получавала по-добри роли в училищните пиеси, ако кантарът показвал по-малко килограми.

„Когато бях наистина слаба, исках да се самоубия. Чувствах се ужасно – и външно, и вътрешно през 4 години от живота си. Но никой не се интересуваше, защото естетиката беше на първо място.“


Да, профилът й в Инстаграм не е пълен със слаби снимки по бельо, но за нас е по-важно, че на всички фотоси я виждаме усмихната – докато прави музика и докато прекарва свободното си време със семейството – един много важен урок за всички жени!