Спортният журналист Николета Маданска сподели снимки от плувен басейн в София с думите „Споделени мигове на радост и безтегловност с моите две златни рибки. Мишо се гмурка смело и оглася басейна с радостни викове. Йоан пък вече плува спокойно край мен във водата (с помощта на специални дискове) и виждам каква увереност му дава това, че може да се справя сам“.

Припомняме, че Йоан се роди в края на ноември 2020 г. В края на декември 2021 г. Николета Маданска роди второто си дете. То бе кръстено Михаил на нейния баща – дългогодишния треньор по футбол и лектор в Националната спортна академия „Васил Левски“ – Михаил Мадански.

В своя пост за плуването Николета добавя:
„Вярно, че организацията е истинско предизвикателство – различни режими, спане, хранене, къпане, обличане… Но ползите за децата са несравними: плуването развива мускулния тонус, подобрява кръвообращението, увеличава белодробния капацитет, регулира сърдечния ритъм, повишава имунитета. А в емоционален план изследвания показват по-голяма независимост, по-малко притеснение в нова и непозната среда, подобряване на интелектуалното развитие и концентрация, в сравнение с деца, които не плуват“.

Йоан проходи на празничния 8 март. Повече по темата можете да прочетете тук:

В началото на февруари, 40 дни след раждането на второто си дете, водещата на спортните новини припомни, че „няма нищо християнско в правенето на "парти" за "орисване" на бебето. Вижте повече тук: