Певецът Мирослав Костадинов-Миро отбеляза четвъртата годишнина от брака си с емоционален пост в Инстаграм.

„Четири години днес. Най-хубавото време! Благодаря ти, благодаря на Исус за теб!“ – написа музикантът, който през 2016 г. се ожени за дългогодишната си приятелка Ели Златанова на гръцкия остров Корфу.

Непосредствено след сватбата Миро написа във Фейсбук:
„Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината, всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи.
Любовта никога не отпада!”

Миро и Ели се запознават през 2005 г. след концерт на дует „Каризма” в Лондон, където тя живее.

В края на 2019 г. певецът сподели пред bTV, че изпраща най-успешната си година, защото е успял да пребори зависимостта си от алкохола.

„Унищожавах се изключително последователно, методично и това беше ежедневие... Работата е особено зле, когато започнеш да криеш от себе си количеството алкохол, което си изпил. За да не се вижда колко пия, аз методично си изхвърлях бутилките, защото събрани заедно в една торба за 24 часа, те бяха торбата на Дядо Коледа, но не пълна с подаръци” – сподели тогава роденият в Добрич музикант.

44-годишният певец почива това лято в Гърция и Албания. Снимки от ваканцията му можете да видите тук: