Марк Зукърбърг и Присила Чан отпразнуваха 10-годишен брак, като създателят на Фейсбук не пропусна да сподели емоциите от годишнината в социалната мрежа.

"10 години женени и половината ни живот прекаран заедно. Готови сме за още приключения", пише Зукърбърг към кадър със съпругата си в социалната мрежа.

Снимката е почти идентична с кадъра, който Зукърбърг сподели десет години по-рано във Фейсбук от деня на сватбата им.

"Един урок, който научих от брака ни, е, че пътешествията из нови места заедно става все по-добри с времето", написа Зукърбърг за 5-годишнината от брака им, разкривайки любопитни подробности за сватбения им ден.

През 2012 г. Зукърбърг и Чан планират за близките си тайна сватба в тяхната градина. Проблемът в това, че никой не знае за нея, е, че главният финансов директор на най-голямата социална мрежа Дейвид Уенер е избрал датата за първичното публично предлагане на компанията да бъде само 24 часа преди сватбения им ден на 19 май. Двете събития се припокриват и въпреки, че двамата младоженци успяват да заминат на меден месец, пътуването им се налага да бъде съкратено с няколко дни, за да може Зукърбърг да се завърне към задълженията си.

"Обещах на Присила, че всяка година ще имаме меден месец, в който да отпразнуваме нашия брак", каза тогава Зукърбърг.