Основателят на Фейсбук Марк Зукърбърг и съпругата му Присила Чан празнуват 5 години от сватбата им. По този повод самият Зукърбърг публикува на стената си специален статус, в който разкрива събитията около сватбения им ден. Оказва се, че всъщност главният изпълнителен директор на технологичния гигант е безнадежден романтик...

През 2012-а Зукърбърг и Чан планират за близките си тайна сватба в тяхната градина. Проблемът в това, че никой не знае за нея, е, че главният финансов директор на най-голямата социална мрежа Дейвид Уенер е избрал датата за първичното публично предлагане на компанията да бъде само 24 часа преди сватбения им ден на 19 май.

Двете събития се припокриват и въпреки, че двамата младоженци успяват да заминат на меден месец, пътуването им се налага да бъде съкратено с няколко дни, за да може Зукърбърг да се завърне към задълженията си.

"Обещах на Присила, че всяка година ще имаме меден месец, в който да отпразнуваме нашия брак", споделя Зукърбърг.

Марк споделя в статуса си, че със съпругата му са прекарвали медения си месец на места като Франция и Япония, като тази година ще посетят щата Мейн.

Зукърбърг завърши публикацията си с романтична нотка, казвайки: "Един урок, който научих от брака ни, е, че пътешествията из нови места заедно става все по-добри с времето".