Филмовият продуцент Том Акърли разказа пред вестник "Таймс" за брака си със звездата от "Барби" Марго Роби. Той разкри, че връзката им е напълно "безпроблемна" и не прекарват и миг разделени, тъй като заедно управляват филмова продуцентска компания, а наскоро създадоха и собствена марка джин Papa Salt.

Той сподели, че двамата прекарват "24 часа на ден заедно", а на въпроса за съчетаването на личния и професионалния им живот добави: "Това е безпроблемно. Не правим разделение между професионалния и личния си живот. Всичко се превърна в едно нещо."

Заедно 34-годишната Марго и Том са продуцирали филми, сред които наградените с "Оскар" "Аз, Тоня" и "Обещаваща млада жена", както и блокбъстъра от 2023 г. "Барби", всички под шапката на LuckyChap Entertainment.

Снимка: Getty Images

На въпроса дали двойката има спорове, Том отговори, че единственият момент, в който се скарват, е заради любимите им шоколадови бисквити. Той каза: "Аз се чувствам като почетен австралиец, а Марго - като почетна британка. Спорим само дали Тим Тамс или Пингвините са по-добри".

Марго допълни, че двойката има две общи страсти и работи по тях заедно, като добави: "Нашите страсти са филмите и напитките. Заега сме се разписали и с двете."

Снимка: Getty Images

Двамата се запознават в Белгия през 2013 г., когато работят заедно по военната драма "Suite Française", а три години по-късно сключват брак - през 2016 г.

Актрисата и преди е признавала, че се чувства щастлива, че има "нормален" съпруг, който е щастлив от живота зад камерата, пише още БГНЕС.

Роби сподели пред E! News: "Аз съм голяма късметлийка. На него му харесва да е зад камерата, не се смущава от нищо от тези неща, той просто е най-добрият. Толкова ни е забавно заедно."