Мечтата на всяка нова майка е бебето й да е добре, тя да се чувства добре и като бонус, ако може да свали всички натрупани килограми по време на бременността за отрицателно време. Често това обаче не се случва като с магическа пръчка и са нужни много усилия и време. За усилията сме сигурни, че манекенката Слик Уддс е положила нужното. Но времето, за което коремът й придоби почти нереални мерки и вид, ни се струва кратко.

Само преди две седмици стана ясно, че на едно от ревютата на модния бранд на певицата Риана е дефилирала манекенка със започнало раждане. Слик Уудс е била с контракции, докато показваше модели дрехи от новата колекция Savage x Fenty. Часове след това тя е дала живот на здраво момченце.
А последните новини от скандалната манекенка, която по никакъв начин не беше притеснена от облеклото си по време на ревюто, показа в социалните мрежи и как изглежда тялото й две седмици след раждането. Убедени сме, че снимката е правена след раждането, защото на заден план се вижда бебешка количка и бебешки крачета в нея.

Снимка: Instagram


Смятаме, че Слик Уудс вече е готова да се върне на подиума, а вие?