Борис Ангел Караньотов е само на 2 години, но вече е имал повече екстремни преживявания от доста възрастни. Тази седмица майка му сподели снимки и видеа, на които се вижда, че момченцето вече се е возило зад волана на кола.

От видеото виждаме, че Борис се вози заедно с баща си, докато колата се движи бавно, но е извън нея, когато майка му сяда зад волана и започва да демонстрира уменията си. Като опитни автомобилисти, родителите му знаят колко опасно може да е рязкото спиране за малките деца.

Борис със сигурност ще е почитател на автомобилите, тъй като майка му е един от най-добрите дрифт пилоти в България, а баща му е шампион по мотоциклетизъм. Дори тортата за първия рожден ден на момчето беше украсена с колички.

Това не е първият случай, в който виждаме момченцето в нетипична за дете ситуация.

Преди около месец родителите му ни показаха как държи пушка. След като първоначално се стряска заради резкия звук, след това Борис изглежда наистина горд със себе си.

Борис се роди през февруари 2020 г. Той е един от внуците на известната българска актриса Аня Пенчева.

Преди време Ива реши да демонстрира уменията си пред по-широка публика и се записа за участие в предаването „България търси талант“.

„Доколкото знам, през годините в предаването не е имало дрифт и исках да запозная повече българския народ с това, с което ние се занимаваме“, обясни тя тогава. „В световен мащаб това е най-атрактивната и най-бързоразвиваща се дисциплина в мотоспорта.“