След 12 години брак и 4 деца Колийн и Уейн Рууни могат да се поздравят с успех, защото по всичко личи, че двамата са загърбили проблемите си около изневерите на футболиста и са решили да продължат заедно напред. 12-годишнината от сватбата футболната съпруга отбеляза с непоказвана досега снимка от партито, добавяйки "Обичам те!"

„Честита годишнина @waynerooney... минаха 12 години от това невероятно празненство. Обичам те.“

Кадърът е запечатал как двойката се весели на дансинга, след като е минала официалната част. За своя сватбен ден Колийн беше избрала специално шита за нея рокля Marchesa, а на снимката е с втория си тоалет, който е със сребърни елементи.

Снимка: Getty Images

Колийн и Уейн се ожениха на 12 юни 2006 г. в пристанищния италиански град Санта Маргерита Лигуре, като за празненството бяха похарчени рекордните 5 милиона британски лири. Гостите на партито бяха около 60 от най-близките им приятели и роднини.

Двамата имат 4 сина – 10-годишният Кай, 7-годишният Клей, 4-годишният Кит и 2-годишният Кас. Семейството прекарва времето на социална дистанция в дома си в графство Чешър, Англия. В последните седмици Колийн и Уейн споделят сладки семейни моменти заедно в социалните мрежи.

Семейството в момента живее временно в имение за 6 милиона паунда в Чешър, чакайки търпеливо домът на мечтите им да бъде завършен. Говори се, че той ще струва 20 милиона британски лири и ще има собствена винена стая, фитнес, спа, плувен басейн и парна баня.