Ариана Гранде се сгоди през декември за своя приятел Далтън Гомес. Тогава 25-годишният брокер на недвижими имоти даде на любимата си асиметричен годежен пръстен, направен по негови указания от компанията Solow & Co.

Предполага се, че дизайнът е вдъхновен от пръстен, за който Ариана Гранде сподели през 2014 г., скоро след смъртта на дядо си.

„Баба ми е направила този пръстен специално за мен, за да ме пази. Перлата е от игла за вратовръзка на моя дядо“ – написа певицата в Туитър.

Много фенове предположиха, че годежният пръстен на звездата всъщност е именно тази семейна реликва, към която впоследствие е добавен диамант, но засега Ариана Гранде не е потвърдила приликата.

През уикенда 27-годишната певица и Гомес са се оженили на скромна церемония в дома си в Монтесито, Калифорния, в присъствието на „по-малко от 20 души“, по думите на говорителя на звездата. Засега няма снимки от събитието, но пред сайта Eonline.com бижутерът Джак Солоу е потвърдил, че е направил и брачната халка за изпълнителката на песента "7 rings". 

„Сватбеният пръстен е от платина и диаманти“ – съобщават от Solow & Co, но не разкриват повече подробности.

Още пръстени на Solow & Co можете да видите в техния Инстаграм профил.