Ким Кардашиян отбеляза рождения ден на починалия си баща със снимка на семейството от 1999 г. На нея тя е заедно със сестрите си, а на преден план е баща им. 

"Честит рожден ден, татко! Празнувам те всеки ден, но днес още повече. Имам толкова много да ти кажа! Звънях на телефона ти, чудейки се дали някой ще се обади след толкова години. Не мога да повярвам, че си спомних номера", пише тя в емоционалния си пост в Инстаграм.

Бащата на Ким Кардашиян, Робърт, умира от рак на 59-годишна възраст през 2003 година. 

Двамата са имали силна връзка приживе, защото Кардашиян не веднъж е споделяла болката от тази загуба.

"Моля те, посети ме в съня ми. Прати ми знак - някакъв символ или пък птица, както винаги сме говорили. Толкова ми липсваш!", продължава поста си тя. 

Припомняме, че за 40-ия й рожден ден ексцентричният съпруг на Ким й подари холограма на баща й.

"Като истински е, гледахме го и пускахме отново", сподели тогава тя. 

Холограмата му говори в продължение на 3 минути. Робърт казва, че се гордее с достиженията на детето си и че не изпуска от поглед голямото й семейство от небесата.

"Най-впечатлен съм от желанието ти да станеш адвокат и да продължиш делото ми. Пътят е дълъг и сложен, но си струва, аз съм до теб на всяка крачка. Това, че не забравяш корените си и подкрепяш народа си означава много за мен. Ти си горда арменка, а аз съм горд арменски баща."

Холограмата на Робърт също така напомня за песен, която е пускал на дъщеря си в колата на път за училище. Освен всичко друго, във видеото Робърт Кардашиян споменава и зет си (когото той не е познавал).

"Ти се омъжи за най, най, най, най, най-гениалният мъж на света".

Ким Кардашиян и "гениалният" и съпруг обаче в момента са в развод. 

Бащата на Ким Кардашиян е бил адвокат, който е защитавал О. Джей Симпсън през 90-те. Малко преди да срещне Крис Дженър е имал кратка връзка с единствената съпруга на Елвис - Присила. Според слуховете, двамата не са се оженили само защото тя е казала, че няма да сключва брак, докато Елвис е жив.

"Знам, че си на по-добро място, но на нас не ни става по-лесно" - написа в свой пост пък Клои Кардашиян.