В началото на януари златното момиче Катрин Тасева обяви, че очаква бебе, а сега публикува и първа снимка с наедрелия си корем.

„Предстои ни един много красив и вълнуващ момент. За моето проследяване на бременност и раждане избрах да се доверя на д-р Д. Ставрев, с когото се чувствам спокойна, уверена и с нетърпение очаквам всеки следващ преглед!“ – написа гимнастичката.

Тя се сгоди по Коледа. Тогава нейният приятел Станислав Сивков й предложи брак в центъра на Пловдив, в присъствието на техни познати, облечени като Дядо Коледа.

25-годишната гимнастичка премина през труден период. През март 2020 г. тя се раздели с бореца Николай Щерев, който няколко месеца по-късно почина от ковид.

„Много се обичахме, въпреки че бяхме разделени. Той беше много важна част от моя живот. Бяхме сгодени и много ми е помогнал да се изградя като личност. Той беше много грижовен човек. По всякакъв начин се раздаваше, не само за мен, а за приятели и за всеки. Беше много сърцат човек, истински мъжкар. Искахме да отидем заедно и на олимпийските игри, дори той да не участва. Новината, че той е в болница ми се отрази зле. Бях много разстроена и притеснена“ – сподели Катрин през септември 2020 г. в „Преди обед“ по bTV.

През август 2021 г. тя се сбогува с активната спортна кариера.