Племенницата на принцеса Даяна – лейди Амелия Спенсър и дългогодишният й приятел – моделът и фитнес треньор Грег Малет, си казаха своето „да“ след повече от 14 години заедно. Сватбата е била изпипана до последния детайл – приказни гледки на фона на залязващото слънце, звездни гости и мечтаната рокля. Двамата се врекоха във вярност на 21 март сред красивата природа на Южна Африка, а ексклузивните снимки, направени специално за “Хелоу“, не закъсняха.

„Това наистина беше най-хубавият ден в живота ни. По-хубав отколкото някога съм си представяла“, заявява 30-годишната Амелия за сватбата, която се състоя на планински връх във винарските райони на провинция Западен нос в имението Quoin Rock.

„Чаках 14 години да видя Амелия да отива към олтара. Да се оженя е сбъдната мечта“, казва от своя страна 33-годишният младоженец Грег.

За сватбения си ден младоженката беше заложила на Версаче – рокля, която е изработвана в продължение на 2 месеца и половина от копринена дантела, с дълъг 2 метра шлейф, кристали Сваровски, ръчно бродирано деколте и флорални мотиви по цялата дължина. Визията на булката беше допълнена от 5-метрово було и обувки Jimmy Choo.

„Аз съм най-щастливото момиче на света. Това е най-красивата рокля, която съм виждала. Бях щастлива да работя с Версаче. Всеки член от екипа им беше ангел“, споделя Амелия, която е първа братовчедка на принцовете Хари и Уилям.

Със сигурност изборът й на марка щеше да зарадва нейната леля – принцеса Даяна, която беше близка приятелка с Джани Версаче и която често носеше негови модели.

До младоженката, която е дъщеря на по-малкия брат на Даяна – Ърл Спенсър и бившия модел Виктория Локууд, са били нейните сестри и брат - нейната сестра близначка лейди Елиза, облечена в розова рокля Версаче, по-голямата й сестра лейди Кити - в Долче и Габана, брат й Самюел Айткен и майка й Виктория. Баща й Ърл Спенсър не е успял да присъства на церемонията.

„В моя обет казах на Грег: „В моето сърце ти винаги си бил мой съпруг и сродна душа“. Късметлии сме, че сме женени сега, но нищо няма да се промени в бъдеще“, казва още Амелия.