Пиърс Броснан е горд баща на четирима вече големи синове - Кристофър, Шон, Парис и Дилън. Той често говори за „ценното“ време, което прекарва с децата си, след като дъщеря му Шарлот и съпругата му Касандра починаха от рак на яйчниците. За съжаление връзката с най-големия му син прекъсва преди 20 г. пише Hello!

Твърди се, че двамата все още са отчуждени. Всичко, което знаем за лошите отношения на великолепния актьор и първородни яму син.  

ОСИНОВЯВАНЕ

Кристофър е роден на 11 ноември 1972 г. в семейството на Касандра и Дермот Харис. Двойката се развежда през 1978 г., като Касандра се омъжва за Пиърс година по-късно. След смъртта на биологичния му баща през 1986 г., актьорът осиновява Кристофър. Освен него припознава и по-голямата му сестра Шарлот.

Пиърс и Касандра заедно имат син - Шон, който е роден през 1983 г. Семейството изглежда сплотено и често се появяват на публични събития заедно, като изглеждат щастливи.

ЖИВОТЪТ ИМ ОБАЧЕ ТЪРПИ ОПУСТОШИТЕЛЕН ОБРАТ

Касандра е диагностицирана с рак на яйчниците. Тя се бори с болестта четири години, преди да почине през 1991 г., оставяйки Пиърс да отглежда децата като самотен баща.

Тази сърцераздирателна загуба засяга цялото семейство, но има особено негативно въздействие върху Кристофър.

БИТКА

След смъртта на майка си Кристофър започва да злоупотребява с различни вещества. Въпреки усилията на Пиърс да му помогне, зависимостта му ескалира с годините. Пиърс говори за проблемите на сина си в интервю за списание „Плейбой“ през 2005 г.

„Кристофър все още е много изгубен. Шокиращо е. Моля се за него. Мисля си за него. Той постави на изпитание всички в това семейство - но никого чак толкова, колкото себе си."

Въпреки множеството опити за рехабилитация, Кристофър непрекъснато се бори да остане далеч от наркотиците и връзката с баща му се изостря до краен предел.

Снимка: Getty Images

ОТЧУЖДЕНИЕ

Пиърс взема много трудно решение, а именно да се отчужди от Кристофър. Прави го с надеждата, че това ще го стимулира да се възстанови. По това време той каза, че вярва, че синът му „знае как да се измъкне“, но че „не желае“.

„Никога не се отделяйте от децата напълно“, отбеляза той. „Но аз го направих с Кристофър. Трябваше да му кажа: „Върви. Заеми се с това да започнеш живееш - или да умреш.“

НАДЕЖДА

Въпреки отчуждението, Пиърс никога не е губил надежда за възстановяването на сина си.