"Имам две деца с полубрат си – каноните твърдят, че трябва да горим в aда, но ние нямаме търпение да се оженим."

Това, скандално за много хора изказване, е на испанкатата Ана Парра. Като малка тя била изоставена от баща си. Да, случва се на много деца, но при Ана това определно задава такава посока на живота, за която никой не подозирал. 

Докато растяла, тя имала само бегла информация, че там някъде има брат. Не го била виждала никога, докато не става на 20 години.

„Майка ми сподели, че баща ни ни е оставил, за да създаде ново семейство и че след това е имал и друго дете“, пише Daily mail.

Любопитството се оказало по-силно от нея, и Ана го издирила във Фейсбук. Тя не споделя кога са се срещнали за пръв път, но издава, че между тях веднага прехвърчали искри.

"Не искахме да си го признаем. Бяхме ядосани на самите себе си, защото ни беше много трудно. Ние сме роднини, въпреки че не се чувстваме по този начин.“

Разказвайки за първият им романтичен момент, Ана споделя: „Забавлявахме се на парти, приближихме се един към друг, и си разменихме първата целувка". 

Въпреки това, първоначално, двойката се опитала да се преструва, че нищо не се е случило. Не могли обаче да загърбят силната химия помежду им.

„После всеки тръгна по пътя си и бяхме някак си засрамени от това, което току-що се беше случило“.

Връщайки се назад, тя признава, че тази среща е променила живота й.

Въпреки опитите им да стоят далеч един от друг, двамата се срещнали след няколко дни – и от тогава са неразделни.

Решават да споделят за връзката си, след като отишли на почивка в Лондон заедно.

„Това беше първият път, в който се държахме като истинска двойка, на публично място“ - споделя Ана. Ходихме на вечеря, разхождахме се. Беше като експлозия на свободата“.

По-рано през годината, Ана и Даниел се появяват в телевизионно интервю в испанска медия, за да разкажат за тяхната необичайна любовна история.

"Имам две деца с брат си. Твърдят, че трябва да горим в Ада, но ние нямаме търпение да се оженим" - споделя тя. 

Ана и даниел вече имат и деца и нямат търпение да озаконят връзката си с брак.