Обичате киното, а романтиката е основа на вашия начин на живот. С наближаването на най-любовния празник в годината - Св. Валентин, VOYO ни кани да се включим в завладяващ кино-маратон.

Готови ли сте? Кино-маратонът започва... СЕГА! 

Срещите са насрочени за:

10 февруари в "Моята голяма балканска сватба".
Тереза - майката на Лиза ще направи и невъзможното, за да предотврати предстоящото вричане във вечна любов на дъщеря си. Майката на Хървое пък ще подготви зрелищна хърватска сватба като никоя друга. Ето и как ще започне сватбеният обет на Хървое – "Вземаш ли Лиза за своя законна съпруга и Тереза за своя законна тъща?" 

От 11 февруари ще започне подготовката по "Сватба през януари".

Джун чака своя сватбен ден от дете и отдавна е планирала всичко до най-малкия детайл, с помощта на своята майка. В живота й се появява Алекс, с който ще имат фантастичен новогодишен годеж и тя най-накрая ще започне подготовка по своята мечтана сватба през юни. Внезапно предложение за работа на Алекс ще измести сватбения ден от юни през януари, което ще предизвика и други промени в живота на влюбените.

А на 12 февруари ще имаме силно "Усещане за любов". Вайдърмен ще предаде управлението на парфюмерийния семеен бизнес на своята дъщеря, но с това решение ароматът на изтънчените парфюми вече няма да напомня рози, а отчаяние. Продажбите ще спаднат, а банките ще отказват заем. Има ли изход, кой ще донесе усещане за спасение и има ли по-опияняващ аромат от този на любовта.

На 13 февруари ще се разнообразим със "Среднощен маскарад". Там ще се срещнем със съвременната пепеляшка - госпожица Стамфорд, главен изпълнителен директор на "Stamford Candy" ще срещне своя принц в блякскави доспехи е лицето на трудолюбивия адвокат Роб Карели.

И не на последно място - девизът "Мразя Свети Валентин" и личното правило на Женевив за ограничение до пет срещи с един мъж точно се състои на 14 февруари. Грег Гатлин ще нахлуе в живота й, а може би ще я накара и да наруши личните си принципи…

Вълнуващо, нали?

Всички други, които няма да успеят да се включат навреме, ще имат възможността да се насладят на филмовия любовен маратон след 14 февруари, като всеки следващ петък до края на месеца, ново романтично заглавие ще носи на зрителите усещане за нежност и обич.

Достъп до романтиката ще имат всички настоящи абонати, като за тях и за бъдещите само този месец VOYO отправя романтичното си предложение, като дава отстъпка в рамките на месеца от 3 месечния си абонамент.