Състезателят от Формула 1 и световен шампион Дженсън Бътън и неговата годеница Бритни Уорд обявиха, че са в очакване на второто си дете. Дженсън анонсира щастливата новина в Инстаграм със снимка на бременното коремче на Бритни. „Нямаме търпение да се срещнем с теб, малко момиченце! Хендрикс Бътън ще бъде най-добрият батко.“ Това написаха щастливите родители в социалната мрежа.

Двойката реши да съобщи новината, след като само преди седмици стана ясно, че сватбата им трябва да бъде отменена за втори път заварди пандемията от коронавирус. Планираната дата беше 10 юли 2020 година. Първия път тя бе отложена заради неочакваната бременност на Бритни, когато тя носи първото дете на двойката. Хендрикс Бътън, който скоро ще бъде батко, е само на 10 месеца в момента, така че новините за бременността са наистина изненадващи.

Миналия месец 30-годишната бъдеща госпожа Бътън анонсира в Инстаграм, че сватбата й с 40-годишния състезател от Формула 1 ще бъде отменена за лятото 2021 година. Датата за първата им сватба беше обявена за 6 юли 2019 година. Точно през юли миналата година обаче на бял свят се появява първото им дете чрез планирано секцио.

Бритни, която е модел на „Плейбой“ и Дженсън се сгодиха през юни 2018 година, след като 2 години се срещат.