Двете най-големи сватбени изложения в София ще се проведат в два последователни уикенда.

Снимка: SOFIA WEDDING EXPO

На 15 януари, събота, в Grand Hotel Millennium Sofia (небостъргачът зад НДК) ще се проведе Wedding Expo Alegria. Програмата включва лекции “Как да изберем сватбен фотограф?”, “Как да постигнем перфектната визия и да заблестим като една истинска звезда?” и др., както и музикална програма с финалиста в „Гласът на България“ Борис Христов.

Снимка: Wedding Expo Alegria

Тъй като самият хотел предлага много възможности за тържествени церемонии, в програмата е включена и обиколка на Гранд Хотел Милениум София (с предварително записване на щанда на хотела), която започва в 14:00 ч.

Снимка: Wedding Expo Alegria

Изложението се организира от сватбена агенция Алегрия и Phlox Flower Boutique, а входът е свободен.

Седмица по-късно, на 22 и 23 януари, ще се проведе другото изложение – SOFIA WEDDING EXPO 2022.

То е с по-големи традиции и се провежда за 14-та година в залите на „София хотел Балкан“.

Снимка: SOFIA WEDDING EXPO

Там също можете да се срещнете с най-добрите в сферата на сватбените услуги – сватбени агенти, фотографи, кетъринг фирми, сладкари, филмови и модни къщи.

Снимка: SOFIA WEDDING EXPO

Също така на посетителите ще им бъдат предоставени предложения за сватбено пътешествие. Бъдещите младоженци ще могат да се възползват от отстъпки, които изложителите ще направят само по време на събитието, както и да участват в томбола с много награди.

Снимка: SOFIA WEDDING EXPO

Първият ден изложението ще бъде отворено от 11:00 до 19:00 часа, а вторият ден (23-ти, неделя), може да бъде посетено от 11:00 до 18:00 часа. Входът е с билет на стойност 3 лв. или с покана от организатора на събитието – списание „Сватба“. Списък на всички изложители можете да видите тук.

Снимка: SOFIA WEDDING EXPO