Продължава от Част 1 и Част 2

15 ЮНИ 2013 - детето, родено в този ден ще иска да постигне стабилност в живота, но не бива да го прави с непочтени методи и за сметка на някой друг. Подвластно е на Близнаци и на Сатурн, затова когато нещо не се случва според неговите очаквания, ще е готово да мъсти. Съдбовният му път е причината да е емоционално и импулсивно.

16 ЮНИ 2013 - детето, родено в този ден е орисано да бъде винаги на втора позиция в живота, за да не го провалят околните в стремежа му към първата. Подвластно е на Близнаци и Слънцето. Ще бъде интелигентно и ще върви по пътя на духовното си израстване, като няма да пропуска винаги да е в крак с новостите. Съдбовният му път изисква да овладява своята прибързаност.

17 ЮНИ 2013 - детето, избрало само да се роди в този ден, е орисано на кармична разплата и трудности, а те ще му помогнат да чисти кармата си от грешките, които е допускало в миналите си прераждания. Подвластно е на Близнаци и на Луната, меланхолично и чувствително, затова понеделник няма да му е любим ден за активни действия. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си. Денят не е добър като избор за раждане със секцио.

18 ЮНИ 2013 - детето, избрало си само да се роди в този ден, е наказано с кармична разплата заради проявен егоизъм в минали прераждания, който ще прояви и в настоящия си живот. Подвластно е на Близнаци и на Марс. Импулсивно и агресивно. Съдбовният му път е причина да се стреми да общува. Денят отново не е добър избор за секцио и налагане на тази дата, без да е пожелана от новороденото.

19 ЮНИ 2013 - детето, родено в този ден ще е амбициозно, целеустремено и инатливо. Подвластно е на Близнаци и на Меркурий, общително и упорито ще налага мнението си. Съдбовният му път изисква да се справя с житейските трудности, без странична помощ, защото те са начин да бъде блокирано в устрема си и да не допуска грешки.

20 ЮНИ 2013 - детето, родено в този ден, ще е колебливо до мига, в който осъзнае своята Съдбовна мисия и изживее своето мощно пробуждане. Подвластно е на Близнаци и на Юпитер, комбинация, която ще му помогне по-лесно да намери мястото си в живота. Съдбовният му път изисква да изживее голяма част от живота си извън България.

21 ЮНИ 2013 - детето, родено в този ден ще е общително, но не бива никога да забравя подадената му ръка. Подвластно на Рак и на Венера, ще е обсебващо любвеобилно. Съдбовният му път изисква да се стреми към стабилност в личния и професионалния живот и хармония в отношенията.