Дейвид Фостър, 72-годишният композитор, който е бил женен пет пъти и има шест деца, се чувства много добре, че е отново баща и пред 70-те си години. 

Понастоящем Фостър е женен за 38-годишната Катарина Макфий. Преди почти две години тя роди сина на двойката - Рени. Пред People композиторът заяви, че не съжалява, че е станал баща отново през 70-те си години.

"Не съм съжалявал за нищо. Обичам всеки един ден."

Той разказа, че заради голямата си заетост, когато е бил млад, не е имал време да вижда децата си. 

"Работех денонощно и не можех да ги виждам. И въпреки че и сега работя много, ще отменя всичко, само и само да бъда със сина си. Просто е различно."

Наред с бащинството, Фостър издава и нов коледен албум. В него участва и съпругата му. В албума е включен първият общ сингъл на двойката "Jingle Bell Rock". 

КАКВО Е ДА СИ БАЩА НА 70 ГОДИНИ? 

През юни, в Деня на бащата, съпругата на Фостър написа специално емоционално послание за него. Тя го нарече мъжа, който я обича така, както си е представяла само в мечтите. 

"Благодаря, че ме направи майка. Обожавам голямото ни семейство. Никога не си се оплаквали от това, че животът ни сега е малко по-различен. Е... оплакваш се, че не можеш да стоиш до късно и да гледаш телевизия в леглото, но как да те виня - това е любимото ти нещо. Обичам те до Луната и обратно!"

На 72 г. композиторът обожавал да чете на сина си.

Обичал да го забавлява и с музика.

За тежката битка за бебе и трудностите на инвитрото на една красива българка - вижте видеото