Брад Пит и Анджелина Джоли са подобрили отношенията си 4 години след шокиращата си раздяла и продължителната битка за попечителство. Това се е случило, благодарение на ‚дълга семейна терапия“, която им помогнала да бъдат отново в добри отношения като родители на шестте си деца – синовете Мадокс на 18, Пакс на 16, и Нокс на 12, и дъщерите Захара на 15, Шайло на 14 и Вивиен на 12.

Източник на списание „Пийпъл“ твърди, че бившите съпрузи са постигнали много в посока съвместни родителски отношения, а в края на миналия месец Пит е бил видян да напуска дома на Джоли с мотоциклета си.

„Те определено се нуждаеха от помощ при решаването на всички проблеми с попечителството и как Брад отново може да бъде баща. Тъй като децата вече са големи, въпросите за отделянето им от Анджи не стоят на дневен ред“, заявява източник на изданието.

Снимка: Getty Images„Отнело им е много време и дълга семейна терапия, за да стигнат до този момент“, добавя източникът, като твърди, че напрежението между бившата двойка е потушено.

„По-малките деца обикалят къщите на родителите си и Брад обича да прекарва колкото се може повече време с тях. Той изглежда много щастлив.“

Пит и Джоли се ожениха през 2014 година, след 9 години съвместен живот. Две години по-късно дойдоха новините за тяхната раздяла, а финализирането на развода им все още продължава.