Спомняте ли си сладките снимки на принц Луи по случай втория му рожден ден през април месец? Онези, на които малчуганът се беше нацапал здраво с боички за рисуване, но пък изглеждаше по-щастлив от всякога. Кадрите бяха 6 на брой и бяха правени от мама Кейт Мидълтън, която е изявен любител на фотографията. До феновете на малкия принц достигна и още 1 невиждан досега кадър. Той не е разпространен официално от херцозите на Кеймбридж, а е изпратен от тях като картичка за благодарност към благопожелателите на Луи.

Фотосът беше споделен в профил в Инстаграм през уикенда и бързо събра симпатиите на феновете на кралското семейство.

Както другите снимки и тази е заснета в извънградския дом на семейството Анмър Хол в Норфолк, където Кейт и Уилям, както и техните три деца живеят от началото на социалната изолация.

На гърба на картичката пише „Херцогът и херцогинягта на Кеймбридж оценяват вашите мили пожелания към принц Луи в писмена форма, както вие на правихте по повод втория му рожден ден.“

Миналата седмица Кейт и Уилям заведоха трите си деца Джордж, Шарлот и Луи на разходка на островите Сцили. Кралското семейство се любувало на хубавото време и спряло да поздраив и други летовници на острова. Мястото е любимо на принц Уилям, който като дете е воден там от майка си и баща си.