Манекенката Джиджи Хадид вече е в 27 гестационна седмица от бременността си. Тя сподели снимки как изглежда в ежедневието си, без грим и луксозни дрехи. Повечето й снимки са селфита, а не традиционните кадри от фотографски сесии, които сме свикнали да споделя често.

Бременната майка определено търси повече комфорт за себе си и наедрялото си коремче. Открива това спокойствие край конете. 

Снимка: instagram.com/gigihadid/

Известен факт е, че тежи животни успокояват, а галенето и ездата им се използват като психо и физическа терапия както за деца, така и за възрастни.

Джиджи Хадид и Зейн Малик споделиха, че ще стават родители през април. Двамата са заедно от 2016 г. и премина през няколко раздели.

Майка й беше шокирана, че пазената добре тайна все пак е стигнала до медиите. "Много се вълнувам, че през септември ще стана баба“ – сподели тогава 56-годишната Йоланда пред RTL Boulevard. На рождения си ден, който отпазнува в дома на родителите си, скъпоплатената манекенка организира парти, на което им сподели и пола на бебето. Двойката очаква момиченце, а част от аксесоарите, украсата и почерпката на събитието бяха в розово.

27 гестационна седмица означава, че Джиджи е почти в трети триместър от бременността си. Очаква се радостното събитие с раждането да е скоро.

Снимка: https://www.instagram.com/gigihadid/