За много хора възрастта е просто число. Доказват го като стават бащи на възраст, в която биха могли да бъдат прадядовци. 

Сред звездите, които имат деца на по-късна възраст, са Ал Пачино, Робърт де Ниро, Мик Джагър и Алек Болдуин.  

Скоро стана ясно, че Ал Пачино очаква четвъртото си дете на 82-годишна възраст. Така той се присъедини към групата от „звездните татковци на преклонна възраст“. Актьорът ще бъде баща на четвърто дете от 29-годишната си приятелка Нур Алфала, която е бременна в осмия месец. Пачино има още три деца от предишни връзки. Той се радва на близнаците Оливия и Антон Джеймс, на 22 г., с актрисата Бевърли Д'Анджело, и дъщеря си Джули, на 33 г. от Ян Тарант.

Снимка: Getty Images

На 79-годишна възраст отново баща стана и актьорът Робърт де Ниро. За него това е седмо дете. Майка на бебето е приятелката му Тифани Чен. Другите му шест деца са от три различни жени.

78-годишната Даяна Абът е първата му съпруга, от която той има две деца – Дрена на 51 г. и Рафаел на 46 г. Актьорът има и близнаци - Джулиан и Аарон на 27 години, от бившата си приятелка Туки Смит, която е на 70 години. Втората му съпруга е Грейс Хайтауър на 68 г., с която имат Елиът на 24 г. и Хелън Грейс на 11 г.

Снимка: Getty Images

Бърни Екълстон от Формула 1 е на 89 години и заедно с 44-годишната си приятелка Фабиана Флоси обявиха раждането на Ейс през 2020 г.

„Имаме син на име Ейс. Толкова се гордея“, каза Бърни пред Blick. „Не виждам никаква разлика между това да си на 89 и на 29 години. Предполагам, че имаш същите проблеми“, каза британският бизнесмен. Той има три дъщери от предишни бракове - Дебора, Тамара и Петра Екълстоун.

Освен това той е дядо на пет деца и има едно правнуче.

Снимка: Getty Images

79-годишният Мик Джагър пък стана баща за осми път през декември 2016 г., когато беше на 73 години. Рокаджията и приятелката му Мелани Хамрик посрещнаха сина си Деверо Октавиан Базил Джагър в Ню Йорк.

„Имам слабост към децата, не само към моите собствени. Децата те поддържат млад и те карат да се смееш“, сподели Мик.

Снимка: Getty Images