Легендарният китарист на „Ролинг Стоунс“ Рони Ууд днес става на 73, но само преди ден той имаше и друг повод за радост и празненство – двете му дъщери, които са близначки, Алис и Грейси, навършиха 4 години. 42-годишната съпруга  на Рони – Сали Ууд ни пренесе чрез Инстаграм си на приказното има тържество с торта, подаръци и украса.

Чаровните близначки явно много са слушали, защото подаръците от мама и татко бяха два розови велосипеда.

А тортите за рождения им ден, разбира се, бяха две.

Двете са били облечени като героини от приказките, а част от специалната изненада на родителите им е било посещението на замък, който двете почитателки на „Замръзналото кралство“ са си представили, че е на Елза и Ана от известната анимация.


Гордият татко също отбеляза повода в своя Инстаграм, като поздрави двете си дъщери и публикува тяхна снимка.

Личната история на Рони е много интересна. Двамата със Сали, която е актриса и продуцент, се женят през 2012 година и техен кум е Род Стюарт. Близначките се появяват на бял свят през 2016 година. В интервю след раждането на Алис и Грейси Рони Ууд споделя колко отдаден татко е и как се наслаждава на всеки момент с тях.

„Аз ги оригвам, аз ги разхождам, аз им сменям памперсите.“

Рони и Сали с близначките - ноември 2019 г.
Снимка: Getty Images

Рони, който е страстен пушач в продължение на 50 години, успява да се пребори с рак на белия дроб, когато е на 71. Когато близначките се раждат, той отказва цигарите. Тогава съпругата му, която е с 31 години по-млада от рок легендата, заявява, че двамата биха искали да имат още деца и биха се радвали, ако те отново са близнаци.

Снимка: Getty Images

Сали е третата съпруга на Рон. От първата му жена Криси Финдли, с която се женят през 1971 и се развеждат 7 години по-късно, имат син Джеси, който е на 43. След това Рони се жени за бившия модел Джо и споделят заедно 26 години от живота си, преди да се разведат през 2011 г. От брака им се раждат 3 деца, които са на 41, 45 и 36 години.