„За пръв път бях поканена да бъда кръстница на някого и за пръв път присъствах на церемония, на която има цели 2 кръстници! Аз и една от най-добрите ми приятелки от детството въведохме в християнството детенцето на другата наша най-добра приятелка.
Това дете е много специално за мен, защото лично закарах майка му до болницата, когато раждаше и съпреживях още по-силно тяхната история и всичкo, през което преминаха по време на бременността (беше тежка бременност и те са истински герои)!
Да бъдеш кръстник не се изчерпва само с присъствието на празника и самият акт - превръщаш се в духовен учител и наставник на детето, а това носи голяма отговорност със себе си.
Ако трябва да изброя някои от важните за мен качества, които ще се постарая да възпитам в моята кръщелница Анна, това са: съпричастност, отговорност към действията си, дисциплина, честност и благодарност“ – написа Александра Богданска в Инстаграм.

Моделът Александра Богданска, която е и един от най-успешните инфлуенсъри у нас с над 520 000 последователи в Инстаграм, сподели през май в предаването „Търси се“ детайли за развода си с Даниел Петканов.

„Просто дойде и ми каза, че вече е достигнал предела си и иска да се разведем. Наистина не съм го очаквала, защото Дани никога не ми е казвал какво му тежи в нашата връзка“ – призна Алекс.

„Синът ни е една седмица при мен и една седмица при Дани. Когато е при мен, аз изцяло му се отдавам и не поемам други ангажименти, а когато го няма, гледам да свърша максимално много работа“ – допълни тя.

Синът на Алекс и Дани – Габриел, навърши 3 години в края на януари 2022 г.

През месец май Александра Богданска придружи брат си Милан на абитуриентския му бал. Зашеметяващата й визия можете да си припомните тук: