80-годишният актьор Робърт де Ниро отпразнува първия ден на дъщеричката си Джия с торта и едно трогателно признание. Момиченцето е от връзката му с Тифани Чен и появата й беше истинска изненада за феновете.

"Имаше малка торта. Беше много хубава, сладка", казва Де Ниро пред Entertainment Tonight. 

През февруари звездата от "Убийците на цветната луна" сподели, че вижда "голяма прилика" между себе си и дъщеря си Джия, когато гледа снимка на себе си като малко момче. Другите му деца много се радвали и обичали да се занимават с най-новата си сестричка.

"Тя е толкова очарователно бебе! Толкова мило. Когато я погледна, забравям всичко останало. Голяма радост и облекчение е просто да бъда с нея в момента."

Робърт де Ниро е баща и на 56-годишната Дрена и 47-годишния Рафаел, деца от първата му съпруга Диан Абът. А също така на  близнаците Джулиан и Арън, на 28 години, от бившата му приятелка Туки Смит. Както и Елиът, на 25 години, и Хелън, на 12 години, от с бившата му съпруга Грейс Хайтауър.

Световноизвестният актьор направи и друго признание, което е особено трогателно. Новината, че в напреднала възраст ще става баща отново изненада много от феновете му. Но сега де Ниро има абсолютно ясно мнение по въпроса.

 

 

"Тя е чиста радост. В нея няма осъждане, тя просто е това, което е и това е просто чиста радост".

Всъщност 1-годишната Джия е леля на внуците, които Де Ниро вече има. А те са по-големи от нея.

 

"Тя е тяхна леля, а те са напът да станат тийнейджъри!" - споделя актьорът. 

Снимка: CBS Mornings

Актьорът особено обичал всичките му деца и внуци да се събират заедно на едно място. Любимото му нещо, свързано с тях било просто да бъдат заедно и да пътуват до топли места. 

На въпрос как се чувства като баща на 80 г. холивудската легенда отговаря по следния начин:

"Това е истинско чудо!"

Снимка: /Twitter