Потомството на Илон Мъск продължава да нараства. 50-годишният главен изпълнителен директор на Tesla и SpaceX и певицата Граймс тайно са станали родители на второто си дете - момиченце на име Exa Dark Sideræl - като това е станало чрез сурогатна майка през декември 2021 г. Но Мъск има още шест деца - запознайте се с голямото семейство на милиардера, представено от Page Six.

Невада Александър Мъск

След като се ожениха през януари 2000 г., Мъск и канадската писателка Джъстин Уилсън посрещнаха през 2002 г. появата на бял свят на сина им Невада Александър Мъск. Невада почина от синдром на внезапна детска смърт само на 10 седмици.

Грифин и Ксавие Мъск

След като загубиха първородния си син, Мъск и Уилсън се обърнаха към инвитро оплождане, за да се сдобият с дете. Така на бял свят през април 2004 г. се появиха близнаците Грифин и Ксавие Мъск. Момчетата вече са на 17 години.

Кай, Саксън и Деймиън Мъск

Мъск и Уилсън отново прибегнаха до инвитро оплождане, за да станат родители на тризнаците Кай, Саксън и Деймиън през януари 2006 г. Трите момчета вече са на 16 години. Мъск и Уилсън се разведоха през 2008 г. и споделят попечителството над петимата си синове.

X AE A-XII Мъск

След два брака с Талула Райли и кратка връзка с актрисата Амбър Хърд, Мъск започна да излиза с певицата Граймс през май 2018 г. Тя роди сина им X AE A-XII през май 2020 г., който вече е на една година. Първоначално той е наречен X Æ A-12, но „Æ“ и „12“ нарушават законите в щата Калифорния, тъй като не са част от английската азбука, принуждавайки родителите да сменят името му. През септември 2021 г. Мъск и Граймс се разделиха.

Екса Дарк Сидириъл Мъск

Граймс разкри тази седмица, че заедно с Мъск са посрещнали на бял свят появата на първата му дъщеря - Екса Дарк Сидириъл Мъск, което е станало чрез сурогатна майка през декември 2021 г. Двамата накратко наричат момиченцето "Y" (уай). Граймс нарече Мъск нейно "гадже" в пространното интервю пред "Венити феър", въпреки че определи връзката им като "флуидна". Часове след публикуването на интервюто, тя сподели в Туитър, че са разделени отново.