51-годишната Джули Ловинг, за която писахме през лятото, че успешно е станала сурогатна майка за плода на дъщеря си, е родила своето внуче в началото на ноември.

29-годишната Бриана Локууд преминава през 476 инжекции, 19 замразени ембриона, 7 хирургически процедури, 2 аборта, една извънматочна бременност и безброй сълзи, докато най-накрая става ясно, че няма да може да забременее дори чрез инвитро процедури.

Джули, чиито две бременности навремето са минали леко, споделя с дъщеря си идеята да стане сурогатна майка. В началото Бриана е шокирана и отхвърля тази възможност. Тя обаче започва да чете по темата и постепенно узрява за предложението. Лекарите също я окуражават, защото майка й два пъти е участвала в маратона на Бостън и по всичко личи, че е в чудесно здраве.

След много медицински тестове и консултации, включително с психолози, Джули става сурогатна майка. Трансферът на ембриона е направен през февруари и две седмици по-късно 51-годишната жена дава положителен тест за бременност. Малко преди избухването на пандемията от коронавирус.

На 2 ноември Джули ражда своята внучка Брайър, а няколко дни по-късно Бриана споделя в своя Инстаграм профил:
„Майка ми е като рок звезда! Тя направи голяма жертва, като прие да износи моето бебе. Малката Брайър изпълни сърцата ни с бекрайна радост! Имам много за споделяне, но ще го направя по-нататък, защото сега трябва да се грижа за детето“.

Бриана и съпругът й Арън се влюбват още в гимназията. Започват да „работят“ за бебе скоро след сватбата си през 2016 г. Надяват се всичко да върви гладко, защото дядото на Бриана е диагностициран с рак и искат да сбъднат мечтата му да види правнуче.

Няколко месеца по-късно обаче Бриана все още не е забременяла. След концултация с лекар правят някои процедури, а скоро след това преминават директно към инвитро.

Как се развиват събитията – вижте в този материал: