Макс и Джилиан се запознават в колежа и са във връзка от 2014 г. През 2017-та Джилиан е диагностицирана с рак на гърдата във втори стадий. Тогава тя казва на приятеля си, че е свободен да напусне връзката им, но Макс категорично отказва. Дори в последния ден на нейната химиотерапия й предлага брак. В болницата, пред приятелите и роднините. Този вълнуващ момент е запечатан тук:

„Обсъдих идеята с приятелите и семейството на Джилиан. Решихме, че ще бъде чудесна изненада в последния ден на химиотерапията, който сам по себе си е един празник“ – споделя Макс пред Insider.

Няколко месеца по-късно на брънч, организиран от The Breasties – организация, подпомагаща жените с рак на гърдата, Макс и Джилиан впечатляват с историята си LLG Events. Това е компания, която организира луксозни събития и всяка година подарява безплатна сватба на някоя двойка. В сайта им вече се събират номинации за 2020 г.

Макс и Джилиан признават, че по време на заболяването й и двамата са спрели да работят, така че оценяват двойно жеста на LLG Events.

Сватбата в Ню Джърси на стойност 85 000 долара е през октомври. Месецът, в който двамата се влюбват, а също и месецът, когато Джилиан започва терапията.

Първият танц на щастливите младоженци е на песента Close Your Eyes.

Декорацията на тържеството е на тема „Есен на село“, затова сред цветята има толкова много слънчогледи.