Коледните и новогодишните празници наближават, а с това се появяват и интересни оферти за нощувки и програми в хотели и на други места. Минимална резервация от 3 нощувки за Коледа би струвала най-много 1660 евра в хотела, в който не се допускат деца под 14-годишна възраст. 

Цената е за апартамент с две спални в premium апартамент. 

Включва нощувка, богата закуска на блок маса, premium вечеря и ползване на Wellness & Spa център. Минималният престой за коледните празници е 3 дни. А програмата е със специалното участие на певеца Орлин Павлов. 

Политика на хотел Kashmir Wellness & SPA е да приема само гости на възраст над 14 години.

Карин Околие пък не харесва Коледа - ето защо. 

Разбира се, цените на хотелите в различни кътчета на света, могат да предизвикат различни реакции.

Снимка: iStock

150 000 долара на нощ е сумата за нощувка в Lover's Deep Luxury Submarine Hotel. Намира се в Санта Лусия и може да се придвижва из Карибско море според изискванията на гостите си. Ще получите 5-звездно настаняване под вълните, което включва личен капитан, личен готвач и камериер, трансфер със скоростна лодка до и от подводницата, както и някои допълнителни опции, като трансфер с хеликоптер, кацане на плажа и закуски с шампанско.

Ето и още няколко други оферти, които изумиха потребителите през 2022 г.

11 500 лева - това беше сумата за настаняване в президентски апартамент за 4 нощувки с посрещане на Нова година в СПА хотел във Велинград.

 

Вижте защо котешки хотел в Париж винаги е пълен.

Супа ЗА 30 лв. - в
 началото на 2022 г. снимка на касова бележка от ресторант взриви мрежата. Причината? В нея беше отбелязано, че супа от младо телешко е на цена 30 лв. Ресторантът, предлагащ този лукс, се намира в Банско. В менюто имаше още лазаня за 39 лева, вода от 750 мл за 13 лева и греяно бяло вино за 15 лева.