Готови ли сте за Хелоуин тази година? Имате ли си костюм, измислили ли сте си страшен грим, издълбали ли сте няколко тикви? Защото няма време! В нощта на 31 октомври срещу 1 ноември се отварят границите между мъртвите и живите, а ние трябва да се подготвим подобаващо, за да изплашим всички лоши сили.
Ако ви предстои парти, то не забравяйте освен костюмите, тиквите и грима, да направите и няколко вкусни хапки за гостите, които… да ги изплашат, а после заедно ще похапнете вкусно.
Продукти:
яйца
маслини ( по възможност големи и обезкостени)
Направа:
Сварете яйцата. Нека не са рохки, а твърдо сварени. Изчакайте да изстинат и ги обелете. Разрежете ги наполовина. За да ги наредите по-лесно в чинии е добре отдолу, където е облата част, да изрежете също, така че да станат плоски.
Както се досещате, за тяло и крачета на паяците сме използвали маслини – големи и обезкостени. За тялото – разрежете маслините наполовина и поставете върху разрязаните и наредени в чиния яйца. За крачетата – нарежете маслините на осминки и всяка една от тях също поставете върху яйцата. Ако имате проблеми със задържането им, просто може да забодете маслиновите крачета в жълтъка – той е мек и с него лесно се работи.
Буууууу!