Класическата комбинацията от черен шоколад и банани придава на този изтънчен френски сладкиш омайващ плътен вкус, пропит с нежно плодово ухание.
Продукти:
4 яйца
2 банана
1 ч.л. бакпулвер
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. царевично брашно
100 г черен шоколад
Приготвяне:
Разбийте жълтъците със захарта, прибавете бакпулвера, брашното, нарязаните на кръгчета банани и разтопения на водна баня шоколад. Разбъркайте.
Разбийте белтъците на пяна и внимателно ги прибавете към тестото. Изсипете във форма за печене.
Покрийте с алуминиево фолио и печете на 200 градуса до готовност. Сервирайте шарлотата, след като изстине.
Разгледай онлайн нашите промоционални брошури
Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Всички цени са в лева с включен ДДС.