Необходими продукти
2 1/2 ч.ч. макарони
500 гр. наденица
1 голяма глава накълцан лук
400 гр. сос за пица
300 гр. доматен сос
1/3 ч.ч. мляко
100-150 гр. салам пеперони
150 гр. нарязани мариновани гъби
100 гр. маслини
1 ч.ч. парченца моцарела
Начин на приготвяне
Сварете макароните, следвайки указанията на опаковката.
Междувременно в голям тиган загрейте нарязаната наденица и лука на средно висока температура. Изцедете излишната мазнина.
В голяма купа смесете двата соса и млякото. Добавете наденицата и лука, изцедените от водата макарони, салама пеперони, гъбите и маслините.
Пресипете всичко в намаслена тава. Покрийте с фолио и печете около 30 минути на 180 градуса.
След това поръсете с моцарелата и върнете ястието във фурната за още 10 – 15 минути, докато сиренето се разтопи.